5% TOKOFEROLA

JEDINSTVENA FORMULACIJA

Vitamini u slobodnom obliku, minimalnoj količini, bez konzervanasa, mirisa i boje.

  • Minimalni rizik od hipersenzitivnosti i alergijskih reakcija
  • Stabilan i zaštićen proizvod
  • Praktično pakovanje i jednostavan za primenu

MONODERMÀ E5

 

MonoDermà® E5 sadrži čist VITAMIN E biljnog porekla, u koncentraciji od 5%. VITAMIN E je esencijalan i nezamenjiv nutrijent za mnoge funkcije kože. Usled prekomerne produkcije slobodnih radikala, koža je izložena različitim vrstama spoljnog i unutrašnjeg stresa; čist VITAMIN E biljnog porekla pojačava aktivnost lokalnih antioksidativnih sistema, popravljajući štetu koju su naneli slobodni radikali. VITAMIN E ima hidrirajuće dejstvo, umiruje svrab i sprečava foto-starenje (prekomerno izlaganje suncu i česti odlasci u solarijum).

MonoDermà® E5, zahvaljujući inovativnom pakovanju MonoDermoDose®, vašoj koži obezbedjuje aktivan sastojak u čistom stanju. Sadržaj ne dolazi u kontakt sa vazduhom i svetlom, a kako je bez parfema, boja i mirisa, garantuje maksimalnu sigurnost i podnošljivost i za najosetljiviji tip kože.

 

KAKO SE PROIZVOD KORISTI:

Na očišćenu i osušenu kožu naneti jedno pakovanje MonoDermoDose®. Jedno pakovanje je dovoljno za područje lica i vrata. Posle nanošenja MonoDermoDose® E5, na lice možete da nanesete bilo koji drugi kozmetički proizvod.

SLIKA 1: Da biste izvadili MonoDermoDose®, na gornjem delu diska podignite poklopac i povucite ga unazad.  

SLIKE 2 - 3: MonoDermoDose® kapsulu držite prstima u uspravnom položaju i, ne pritiskajući suviše jako, donji deo kapsule rotirajte dok se u potpunosti ne odvoji od gornjeg (koji je u obliku kapice).

SLIKE 4 - 5: Kada se dva dela pakovanja odvoje, sadržaj iz oba dela nanesite na delove kože koje želite da tretirate. Budući da je pakovanje MonoDermoDose® u potpunosti biorazgradivo, posle upotrebe ga možete odložiti sa organskim otpadom ili baciti direktno u kanalizacioni odvod.

 

MONODERMÀ je inovativna linija dermokozmetičkih proizvoda, posebno osmišljenih, da sa adekvatnom formulacijom, obezbede koži efikasan, bezbedan i ugodan kozmetički tretman. Korišćenjem aktivnih sastojaka u najčistijoj formi i u optimalnoj koncentraciji, garantuje se odlična podnošljivost čak i za najosetljivije tipove kože.

Indikacije:

Umiruje i štiti osetljivu kožu i crvenilo kože nastalo usled izlaganja hladnoći.

Sprečava starenje kože i foto-starenje usled prekomernog izlaganja kože suncu i čestih odlazaka u solarijum.

Neutralizuje dejstvo slobodnih radikala (oštećenja nastala usled izlaganja hladnoći i zagadjenom vazduhu).

Sprečava nastanak plitkih i mimičkih bora.

Omekšava i hidrira osetljivu i crvenu kožu.